innerflow workbook

Innerflow workbook

Klaar om jouw potentieel te leven vanuit liefde voor jezelf?

Lieve jij, wil jij een liefdevolle relatie met jezelf en jouw hoogste potentieel leven? Dan is mijn Inner Flow Workbook écht iets voor jou. Met dit waardevolle werkboek geef ik je mijn favoriete, super effectieve tools die ik dagelijks toepas in mijn praktijk. Een mini coachtraject voor jou dat je in je eigen tempo en vanuit je vertrouwde omgeving kunt volgen. 

Kom thuis bij jezelf en leef jouw potentieel!

Dit krijg je allemaal:

Je bent slechts één keuze verwijderd van een compleet ander leven

Kom dit je bekend voor? Dan is het Innerflow workbook iets voor jou

Hoe zou het voor je zijn als...

Je gaat van DENKEN en DOEN naar VOELEN en ZIJN. Ik begeleid je met liefde om van jezelf weer een prioriteit te maken. Je gaat de belangrijkste relatie die je hebt in het leven versterken: die met jezelf. 


Wat kun je verwachten?

In mijn coachpraktijk maak ik gebruik van de lotusbloem als prachtige metafoor voor groei. Haar wortels zitten diep onder water en ze heeft modder nodig om haar weg naar boven te vinden. Ze komt tot bloei, middenin de ruigste moerassen en laat daarmee zien dat het voor iedereen mogelijk is om je prachtigste, mooiste zelf te zijn, waar je ook vandaan komt. Deze innerlijke reis leg je af.

Ontdek met het Innerflow workbook die prachtige versie van jezelf zodat jij nog gelukkiger wordt met jezelf én jouw leven. Het is tijd om te groeien en bloeien als nooit tevoren.

Ben jij klaar voor ware transformatie?

Meelanie - Illustraties_Tekengebied 1-04


Deze vrouwen gingen jou voor