Volg je gevoel


Vanuit zelfliefde richting geven aan je leven

Lieve jij, met het Innerflow workbook heb je alles in handen om vanuit zelfliefde de regie te pakken op je leven. Je komt thuis bij jezelf zodat jij vanuit zelfliefde en vertrouwen de verantwoordelijkheid neemt over jouw leven.

Ben jij klaar om uit de ratrace te stappen om jouw eigen behoeften, dromen en verlangens te vervullen?

Je gaat van DENKEN en DOEN naar VOELEN en ZIJN. Ik begeleid je met liefde om van jezelf weer een prioriteit te maken. Je gaat de belangrijkste relatie die je hebt in het leven versterken: die met jezelf. 

Dit krijg je allemaal:

Je bent slechts één keuze verwijderd van een compleet ander leven

Wat kun je verwachten?

Jouw innerflow journey

In mijn coachpraktijk maak ik gebruik van de lotusbloem als prachtige metafoor voor groei. Haar wortels zitten diep onder water en ze heeft modder nodig om haar weg naar boven te vinden. Ze komt tot bloei, middenin de ruigste moerassen en laat daarmee zien dat het voor iedereen mogelijk is om je prachtigste, mooiste zelf te zijn, waar je ook vandaan komt. Deze innerlijke reis leg je af.

Ontdek met het Innerflow workbook die prachtige versie van jezelf zodat jij nog gelukkiger wordt met jezelf én jouw leven. Het is tijd om te groeien en bloeien als nooit tevoren.

Ben jij klaar voor ware transformatie?

Meelanie - Illustraties_Tekengebied 1-04


Deze vrouwen gingen jou voor

Het innerflow workbook is een ideale stap om je eigen ontdekkingsreis aan te gaan. De opdrachten helpen je om de diepte in te gaan en dat is confronterend, zet je aan het denken maar is vooral verhelderend. Het heeft mij focus gegeven in waar ik naartoe wil en een energieboost om ermee aan de slag te gaan! Ik heb nu al veranderingen doorgevoerd in mijn dagelijks leven waardoor ik meer rust ervaar en dingen los kan laten. Mélanie neemt je mee op je eigen ontdekkingsreis maar geeft je toch het gevoel dat je het niet helemaal alleen doet. Dat voelde heel vertrouwd en prettig!
Hanneke

Meld je aan ❤️

Met het Innerflow workbook pak jij vanuit zelfliefde de regie op je leven. 

Van 47

Voor 17,77 (incl. BTW)