Download gratis Grow Guide: in 3 stappen je hart volgen

Transformatie coach

Referenties & ervaringen

Zij vonden de verbinding met zichzelf terug.

Onwijs mooie sessies met Melanie gehad. Ze is heel doortastend, confronteert je maar zorgt er wel voor dat je daarmee verder kan. Ik heb een hele leerzame periode met haar mogen doormaken waarbij ik uiteindelijk mezelf teruggevonden heb. Ik kom uit een lastige periode met diverse trajecten maar ik heb het idee dat Melanie mij echt teruggebracht heeft naar wie ik ben en dus ook wil zijn. Ik ben zelfverzekerder geworden, kan meer op mezelf vertrouwen en ik heb mijn angsten steeds meer op de achtergrond gezet. Ik voel me gelukkiger worden, stabiel, het leven leven en ervan genieten. Melanie heeft me in iedere sessie (en het huiswerk) zoveel inzichten gebracht, perspectieven laten zien en in een proces gebracht die me daadwerkelijk verder brengt in plaats van laat zwemmen. Ook iedere keer zette ze me met beide benen op de grond. De basis was er al die tijd al, maar zo diep verstopt en Melanie heeft ervoor gezorgd dat ik daar weer bij kon komen.
Ervaringen
Inge
Projectcoördinator
Met jouw fijne begeleiding, goed gekozen opdrachten en kalme, rustige houding heb je mij flink in beweging gezet. Ik heb goede stappen gemaakt en twijfel er niet aan dat ik in de toekomst kan blijven groeien als persoon. In het dagelijks leven ben ik rustiger en beter in balans. Anderen zien dat ik energieker ben en minder snel gestrest raak. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel op mezelf kon vertrouwen, jij hebt me geleerd naar mijn intuïtie te luisteren. Als coach voel je de juiste pijnpunten aan en haakt hier met passende opdrachten op in. Met je oordeelvrije en open houding creëer je een veilige omgeving waarin iedereen tot bloei kan komen. Jij hebt me laten inzien wat er echt belangrijk voor me is en hoe ik dat kan nastreven. Ik heb weer regie op mijn leven en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor.
Ervaringen
Anja
Senior Medewerker Hogeschool
Van loopbaan naar droombaan. Ik ben gestart met het loopbaantraject bij Mélanie om meer zelfverzekerd op zoek te kunnen gaan naar mijn droombaan. Nog tijdens de begeleiding heb ik de grote stap kunnen zetten en hebben wij mijn coach vraag enigszins aangepast. Nog steeds gedreven vanuit zelfverzekerdheid, heb ik een traject van 8 sessies doorlopen. Sommige sessies heel confronterend, andere sessies heel opbouwend. Mélanie heeft met diverse methodes gewerkt. Ze heeft me goede handvaten gegeven, en ervoor gezorgd dat ik op sommige momenten ook uit mijn comfort zone ben getreden en juist de diepgang heb kunnen opzoeken wat mij normaal niet lukt. Ik ben een stuk zelfverzekerder geworden en sta achter de keuzes die ik maak, omdat ik ze maak. Mélanie bedankt voor de begeleiding!
Transformatie coach
Sabrina
Marketing Manager
Ik ben bij Mélanie gekomen, omdat ik graag wilde leren sterker in mijn schoenen te staan op meerdere aspecten in mijn leven. De sessies met Mélanie waren ontzettend waardevol en gaven mij elke keer weer een steuntje in de rug om door te zetten. Mélanie zorgde dat ik soms vanuit een ander perspectief over dingen na ging denken, waardoor iets soms beter aanvoelt en beter gaat. Na het coachingstraject met Mélanie sta ik sterker in mijn schoenen en heb ik geleerd beter naar mijzelf te luisteren. Alle emoties mogen er zijn, maar laat me hier niet door leiden. Ook heb ik geleerd dat je soms uit je comfortzone moet stappen om dingen te bereiken. Volgens de mensen om mij heen straal ik steeds weer een beetje meer. Dankjewel Mélanie voor je luisterend oor en steun in de afgelopen periode! Ga vooral zo door, ik vond het super fijn om met jou in contact te zijn geweest.
Referenties & ervaringen | Meelanie coaching
Hannah
zorgprofessional
Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Mélanie Schaerlaeckens. Vanaf het eerste moment voelt het vertrouwd en deskundig. Het voelt echt als thuiskomen! Mélanie heeft mij ontzettend goed geholpen om mijn work life balance inzichtelijk te maken. Als jonge moeder met een hele drukke baan was ik op zoek naar balans. Haar manier van coachen is om daadwerkelijk bij de kern te komen en dat doet zij door verschillende coachingstechnieken. Het inzicht wat zij geeft is voor altijd en heel waardevol! Iedere sessie is bijzonder en resulteerde in mooie uitkomsten. Ik ben privé in balans en zakelijk een stap gemaakt naar een nieuwe job! Bedankt voor alles Mélanie!
Ervaringen
Samira
Adviseur Verzekeringen
Mélanie is een ontzettend professionele en betrokken coach. Ik vond de start van mijn coachtraject best spannend. Ik voelde mij in het begin onzeker en voelde mezelf moe en futloos. Mélanie heeft mij op een zeer prettige wijze door het traject geholpen en is echt ongelooflijk hoe snel ik de verschillen merkte gedurende het traject. Mélanie straalt rust uit en heeft mij de ruimte gegeven om in mijn eigen tempo mijn "nieuwe ik" te herontdekken. Ik voel mezelf zelfverzekerd en ben weer dichtbij mezelf. Ik durf weer te dromen en te voelen en kan elke dag genieten van mijn energie. Ik ben Mélanie ontzettend dankbaar voor de coaching en ben blij dat Mélanie op mijn pad is gekomen.
Ervaring Wendy
Wendy
Projectmanager
Ik heb onwijs veel van Mélanie geleerd. Ik merk echt dat ik nu leer om mijn grenzen aan te geven en naar mijn gevoel te luisteren en dat heb ik geleerd dankzij haar! Ik pas dagelijks mijn kwaliteiten toe. Ik lach om en bewonder steeds vaker mijn valkuilen. Melanie heeft een innerlijke rust die ik erg fijn vind. Omdat ze dit uitstraalt voel ik mij altijd comfortabel en veilig bij haar. Ook beschikt ze over een goede dosis humor, wat een sessie soms juist wat luchtig kan maken en dat is heel fijn, omdat je ook vaak bezig bent met veel denkprocessen en reflectie naar jezelf toe. Daarnaast is Mélanie geduldig, eerlijk, duidelijk en luistert zij goed. Ze heeft een professionele locatie waar je warm wordt ontvangen.
Veerle
Zelfstandig onderneemster
Ik ben bij Mélanie terecht gekomen omdat ik het allemaal niet meer overzag. Vier dagen per week werken, 2 schoolgaande kinderen en een druk sociaal leven. Ik liep op de toppen van mijn tenen en was voor iedereen aan het zorgen behalve voor mezelf. Ik wist niet dat ik het in me had maar ik heb een goede balans gevonden. Ik neem bewust tijd voor mezelf en dat zorgt ervoor dat ik een ander persoon ben geworden. Mijn omgeving merkt dat ook aan mij. Ze zien me meer stralen en minder gestrest. Door mijn fijne, warme gesprekken met Mélanie ben ik weer anders naar mezelf gaan kijken. Ze heeft me een spiegel voor gehouden en me verschillende inzichten gegeven. Ze heeft me laten inzien dat veranderingen alleen gaan lukken als ik ga veranderen. Ze is met me terug gegaan naar de kern en dat voelde zo fijn dat ik nu beter mijn grenzen bewaak, mezelf niet continu wegcijfer. Het waren mooie maar ook intense sessies die me hebben gebracht tot waar ik nu sta en daar ben ik trots op! Dankjewel melanie voor je luisterend oor, voor je oprechte interesse en je begrip.
Roëlla
Manager Financiële dienstverlening
Ik heb melanie leren kennen als een zeer betrokken warme coach die open staat voor wat mij beweegt. Haar oprechtheid geeft me een veilig gevoel en veel vertrouwen in haar als coach. Ze bleef altijd bij me aangesloten, ook als mijn pad afweek van wat ik eerder had bedacht dat goed voor me was. Dat is heel waardevol voor mij geweest. Ze weet op een natuurlijke manier mijn gedachten en onderliggende patronen te ordenen waardoor mijn verhaal en doelen samenkomen tot één geheel.
Transformatie coach
Ellen
Teammanager Zorginstelling
We zijn begonnen om te kijken welke thema’s in mijn leven belangrijk zijn en waar ik graag aan zou willen werken. Dat zorgde ervoor dat we een eerste startpunt hadden voor de coaching. Natuurlijk had ik wel een thema meegenomen aan het begin van de coaching waar ik aan wilde werken maar besefte mezelf ook al heel snel dat er wel eens iets anders onder zou kunnen zitten. Doormiddel van allerlei testen en technieken hebben we uitgediept waar ik tegen aan loop en hoe dat zich uit en mijn onbewuste opvattingen/patronen. Na een aantal sessies hebben we de coachvraag geherformuleerd omdat ik hem niet meer passend vond. Hierdoor voelde het alsof er al een aantal puzzelstukjes in elkaar vielen. Melanie gaf mij de kans om de opdrachten uit te voeren op een manier die voor mij heel goed werkt (bijvoorbeeld niet met tekst maar creatiever met beelden). We hebben gekeken naar de huidige situatie en de gewenste situatie en wat daarvoor moet gebeuren. Mijn emoties waren soms heel sterk aanwezig en daar kreeg ik alle ruimte voor. Zelfs als ik tegensputterde konden Mélanie en ik het gesprek goed aangaan waardoor we ook konden reflecteren waarom ik zo reageerde en wat dat te betekenen had. Er was ruimte voor alle lagen van mijn gevoel. De uitkomst is er een die ik waarschijnlijk in het begin niet had verwacht, maar ik heb vooral geleerd om vanuit mijn hart te leven en niet vanuit mijn hoofd. Niet alle vraagstukken zijn op te lossen maar vaak weet je diep van binnen wel waarom je op een bepaalde manier reageert. De coaching heeft er voor gezorgd dat ik meer rust in mijn hoofd en lijf heb en daardoor een tevredener mens ben. Ik ben nog lang niet klaar op deze zoektocht maar doormiddel van de coaching van Melanie heeft het mij hele goede handvaten gegeven waardoor ik dat zelf kan gaan uitzoeken.
Transformatie coach
Angelique
Zelfstandig onderneemster