Download gratis Grow Guide: in 3 stappen je hart volgen

Transformatie coach

Referenties & ervaringen

Deze vrouwen vonden de verbinding met zichzelf terug.

Met jouw fijne begeleiding, goed gekozen opdrachten en kalme, rustige houding heb je mij flink in beweging gezet. Ik heb goede stappen gemaakt en twijfel er niet aan dat ik in de toekomst kan blijven groeien als persoon. In het dagelijks leven ben ik rustiger en beter in balans. Anderen zien dat ik energieker ben en minder snel gestrest raak. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel op mezelf kon vertrouwen, jij hebt me geleerd naar mijn intuïtie te luisteren. Als coach voel je de juiste pijnpunten aan en haakt hier met passende opdrachten op in. Met je oordeelvrije en open houding creëer je een veilige omgeving waarin iedereen tot bloei kan komen. Jij hebt me laten inzien wat er echt belangrijk voor me is en hoe ik dat kan nastreven. Ik heb weer regie op mijn leven en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor.
Transformatie coach
Anja
Senior Medewerker Hogeschool
Ik heb onwijs veel van Mélanie geleerd. Ik merk echt dat ik nu leer om mijn grenzen aan te geven en naar mijn gevoel te luisteren en dat heb ik geleerd dankzij haar! Ik pas dagelijks mijn kwaliteiten toe. Ik lach om en bewonder steeds vaker mijn valkuilen. Melanie heeft een innerlijke rust die ik erg fijn vind. Omdat ze dit uitstraalt voel ik mij altijd comfortabel en veilig bij haar. Ook beschikt ze over een goede dosis humor, wat een sessie soms juist wat luchtig kan maken en dat is heel fijn, omdat je ook vaak bezig bent met veel denkprocessen en reflectie naar jezelf toe. Daarnaast is Mélanie geduldig, eerlijk, duidelijk en luistert zij goed. Ze heeft een professionele locatie waar je warm wordt ontvangen
Transformatie coach
Veerle
Zelfstandig onderneemster
Ik heb melanie leren kennen als een zeer betrokken warme coach die open staat voor wat mij beweegt. Haar oprechtheid geeft me een veilig gevoel en veel vertrouwen in haar als coach. Ze bleef altijd bij me aangesloten, ook als mijn pad afweek van wat ik eerder had bedacht dat goed voor me was. Dat is heel waardevol voor mij geweest. Ze weet op een natuurlijke manier mijn gedachten en onderliggende patronen te ordenen waardoor mijn verhaal en doelen samenkomen tot één geheel.
Transformatie coach
Ellen
Teammanager Zorginstelling
Ik ben bij Mélanie terecht gekomen omdat ik het allemaal niet meer overzag. Vier dagen per week werken, 2 schoolgaande kinderen en een druk sociaal leven. Ik liep op de toppen van mijn tenen en was voor iedereen aan het zorgen behalve voor mezelf. Ik wist niet dat ik het in me had maar ik heb een goede balans gevonden. Ik neem bewust tijd voor mezelf en dat zorgt ervoor dat ik een ander persoon ben geworden. Mijn omgeving merkt dat ook aan mij. Ze zien me meer stralen en minder gestrest. Door mijn fijne, warme gesprekken met Mélanie ben ik weer anders naar mezelf gaan kijken. Ze heeft me een spiegel voor gehouden en me verschillende inzichten gegeven. Ze heeft me laten inzien dat veranderingen alleen gaan lukken als ik ga veranderen. Ze is met me terug gegaan naar de kern en dat voelde zo fijn dat ik nu beter mijn grenzen bewaak, mezelf niet continu wegcijfer. Het waren mooie maar ook intense sessies die me hebben gebracht tot waar ik nu sta en daar ben ik trots op! Dankjewel melanie voor je luisterend oor, voor je oprechte interesse en je begrip.
Roëlla
Manager Financiële dienstverlening