Download gratis Grow Guide: in 3 stappen je hart volgen

Loopbaancoach in Breda

Mélanie Schaerlaeckens

  • Ben je ambitieus en wil je stralen in je carrière, maar durf je jezelf niet volledig te laten zien?
  • Wil je een betere balans tussen werk en privé, zodat je op beide fronten meer kunt genieten?
  • Of twijfel je over een carrièreswitch of het starten van een eigen bedrijf?

 

Dan ben ik er als loopbaancoach in Breda voor jou! Ik help ik je van dromen naar doen!

Loopbaancoach Breda

Create a life where you don't need a vacation from

Voor wie is loopbaancoaching?

Of je nu een young professional bent, die aan het begin van z’n carrière staat of een zestigplusser die de laatste jaren anders in wil gaan richten. Of je nu voltijds werkt, deeltijds of dat je nog op zoek bent naar een baan. Ik ben er voor jou:

– Je hebt een leuke baan, toch denk je regelmatig: is dit het nou? Je bent benieuwd of er meer voor je is en wilt het vuur weer ervaren waar je ooit mee begon.

– Je bent tot de conclusie gekomen dat je altijd voor veiligheid en zekerheid en wilt nu eindelijk keuzes maken die goed voelen voor jou! Los van eventuele verplichtingen of verwachtingen die anderen van je hebben.

– Je wordt regelmatig overgenomen door je werk en voelt dat dit zo niet langer kan. Je wilt steviger in je schoenen staan en je grenzen beter bewaken, zodat je jezelf niet in je werk blijft verliezen. 

– Je hebt het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat en reageert vaker dan je zou willen kortaf richting je omgeving. Je wilt een betere balans tussen werk & privé, zodat je op alle fronten weer kunt stralen.

– Je mist voldoening en zingeving in je werk en bent op zoek naar betekenisvolle job. Van waarde zijn of anderen helpen bijvoorbeeld. Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk en waar moet je beginnen?

– Je voelt je niet gezien en gewaardeerd in je huidige werk. Je wilt weer jezelf kunnen zijn en vol vertrouwen je functie kunnen vervullen.

– Je voelt je regelmatig uitgeblust en ploft ‘s avonds neer op de bank. Als je heel eerlijk bent, heb je ‘s ochtends meestal geen zin om op te staan.

Je wilt weer energie, geluk en plezier ervaren, zowel op je werk als thuis.

Zo kan ik je helpen als loopbaancoach in Breda

Zijn bovenstaande punten herkenbaar voor je? Dan is er werk aan de winkel! Als loopbaancoach help ik je graag. Om het mooiste in jou naar boven te kunnen halen is het allereerst belangrijk dat we een klik voelen. Daarom start ieder coachingstraject met een
gratis, vrijblijvende kennismaking. Voel je een match? Dan gaan we samen aan de slag met jouw hulpvraag.

Mijn werkwijze is altijd maatwerk en volledig afgestemd op jou als persoon. Wel komen in vrijwel ieder traject de ‘wie ben ik’ en ‘wat wil ik’ thema’s terug.

Mijn trajecten zijn erop gericht om het goud in jou naar boven te halen. Zo zoomen we onder andere in op je drijfveren, je kwaliteiten, je waarden en diepgewortelde helpende én niet helpende patronen. Daarna maken we pas de vertaling naar het externe; wat betekent dit in relatie tot je werk en je privéleven? Uitgangspunt van mijn werkwijze is het ontdekken van jouw ‘ikigai’.
Oftewel; waar word je gelukkig van (passie), waar ben je goed in (roeping), wat kom je
brengen en hoe vertaalt zich dat in je (toekomstige) baan? Want als je doet wat je leuk
vindt, hoef je nooit te werken!

 

Ik ben heel blij met dit traject. De manier waarop, de opbouw. De mogelijkheid om
tussendoor even te switchen naar wat voor mij op dat moment belangrijk is en aandacht
behoeft. Het schrijven van het reflectieverslag waardoor dat wat besproken is beter blijft
hangen. Heel fijn. En natuurlijk het mooie kaartje als afsluiting na iedere sessie”

Hi, ik ben Mélanie

Na jaren een goedbetaalde baan te hebben gehad als facility manager, voelde ik aan alles dat het tijd was om mijn hart te volgen. Ik zei mijn baan op (terwijl ons derde kindje net was geboren), liet me omscholen en gooide het roer volledig om. Inmiddels ben ik gediplomeerd loopbaancoach in Breda en heb ik al tientallen coachees mogen begeleiden op hun innerlijke reis.

Ik weet hoe spannend het kan zijn om de stap te nemen naar het onbekende. Mijn eigen carrièreswitch was een flinke sprong in het diepe. Maar ik kan je verzekeren dat het je zoveel voldoening gaat geven.

Als coach begeleid ik je hierbij en breng ik je terug naar je kern; naar datgene wat jou écht drijft. Want ook al ben je zeer waarschijnlijk op deze pagina terechtgekomen omdat je een loopbaanvraag hebt…De kans is groot dat het om levensvragen gaat. Het gaat om meer dan alleen op zoek zijn naar een nieuwe baan. Wie ben je echt, behalve werknemer, partner, ouder of kind van? Behalve je prestaties en je diploma’s? Waar kom jij ‘s ochtends je bed voor uit? En wat zijn je unieke talenten? Wat is hetgene dat je drijft?

Ik nodig je uit om de waan van de dag te doorbreken en eindelijk weer eens met een frisse blik naar je loopbaan én je leven te kijken. Leef je om te werken, of werk je om te leven? En als alles mogelijk zou zijn? Hoe zou jouw leven er dan uitzien? Samen doorbreken we oude patronen en stippelen we het (carrière)pad van je dromen uit. (Her)ontdek je (werk)geluk en maak weer vol vertrouwen keuzes die bij jou passen.

“Hoe dan?” hoor ik je denken? Alle antwoorden zitten al in je! Ik begeleid je met liefde naar je eigen wijsheid.

 

“You can’t do a good job, if that job is all you do”

“Mélanie is een bijzonder fijne vrouw om mee te mogen werken. Geduldig, lief, rustig. Ze helpt je van je hoofd naar je hart gaan. En geeft je de juiste oefeningen mee om hetgeen besproken is te gaan oefenen, uit te proberen en zo de dingen helder en concreet te krijgen”

Flower

Het Flower pakket is een korte,
maar krachtige deepdive waarin
we samen op zoek gaan naar jouw
goud. Wat zijn jouw unieke
talenten, je energiegevers, je
drijfveren en je
beroepsinteresses? We duiken er
samen in! Vervolgens ga je met
deze waardevolle inzichten zelf
aan de slag om van dromen naar
doen te gaan!

– 3 coachsessies á 90 minuten

Bloom

Wat zijn jouw waarden, je
drijfveren, je talenten, je interesses
en je beroeps- en branche
voorkeuren? We brengen het
uitgebreid in kaart tijdens de 5
coachsessies van het Bloom
pakket. Na iedere sessie ontvang
je waardevolle tussentijdse
opdrachten om het mooiste in jou
naar boven te halen. Zo gaan we
samen op zoek naar jouw ‘Ikigai’.

– 5 coachsessies á 90 minuten

Flourish

Heb je het gevoel dat je vastzit en
ben je klaar voor transformatie?
Dan is het Flourish pakket voor
jou. In dit uitgebreide traject gaan
we dieper in op jouw
belemmerende patronen en
overtuigingen en geef ik je alle
handvatten om dit te doorbreken.
Samen unlocken we je potentie en
creëren we een ijzersterk plan
waarmee je kunt floreren als nooit
tevoren.

– 7 coachsessie á 90 minuten

 

Bovenstaande pakketten zijn slechts een indicatie, ik lever altijd maatwerk en stem de inhoud af op jouw wensen en behoeften. Bovenstaande prijzen zijn particuliere tarieven incl. BTW. Zakelijke tarieven op aanvraag.

Loopbaancoaching waar jij je goed voelt

De coachsessies vinden plaats in het hartje van Princenhage (Breda). Deze wijk, in de schaduw van de oude St. Martinuskerk, wordt ook wel het dorp in de stad genoemd. In mijn lichte praktijkruimte mag je helemaal jezelf zijn en tot rust komen. Kan je je makkelijker openstellen tijdens een wandeling? Kies dan voor wandelcoaching. In het prachtige Mastbos bijvoorbeeld in de buurt van mijn praktijk. Samen kiezen we een plek uit waar jij je goed voelt.

Locatie

Meelanie Coaching
Nieuwe Heilaarstraat 48
4813 AT Breda

Contactgegevens

info@meelanie.nl
06-23195536

Kom in contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie of graag kennismaken? Ik ben benieuwd naar je verhaal. Stuur een berichtje via het formulier hieronder of klik op het Whatsapp icoontje om mij een appje te sturen. Dan geef ik je binnen één werkdag een reactie.

Ik wens je veel (werk)geluk!

Liefs,