Download gratis Grow Guide: in 3 stappen je hart volgen

Transformatie coach

Werkwijze

Laat jezelf tot bloei komen

Durf je het avontuur aan te gaan? Wat dapper van je! Ik kan me voorstellen dat het kwetsbaar voelt om je volledig open te stellen.

Vertrouwen is de basis voor jouw proces.

Daarom heb ik als coach oprechte aandacht voor je en ga ik liefdevol en activerend te werk. Ik verwelkom je in een veilige omgeving waar je 100% jezelf kunt zijn. Een plek waar je jezelf kunt ontmoeten en waar je je eigen antwoorden kunt vinden. Want alles zit al in je. 

Als transformatie coach heb ik een holistische aanpak. Body, mind, heart en soul zijn namelijk altijd met elkaar verbonden en tijdens onze gesprekken en opdrachten maken we daar dankbaar gebruik van. Samen kiezen we de tools die volledig passen bij jou als persoon. We zorgen ervoor dat ze het mooiste in jou naar boven halen. Jij bent namelijk uniek en datzelfde geldt voor jouw hulpvraag. Je gaat aan de slag met je hart, je hoofd en je handen en we gaan daarbij altijd de diepte in. De inzichten die je opdoet pas je meteen toe in de praktijk. Daardoor maak je nieuwe patronen aan en pluk je direct de vruchten van jouw innerlijke ontdekkingsreis. Het resultaat: duurzame verandering. Ik begeleid je liefdevol om tot bloei te komen; als een lotus vanuit de modder naar het licht toe. Ik sta naast je bij iedere stap.

01.

Kennismaking

We planten een zaadje

Ieder coachtraject start met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van max. 1 uur. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen. Het is namelijk erg belangrijk dat jij je vertrouwd voelt en dat we samen een klik hebben. Als eerste bespreken we waar je op dit moment staat. In grote lijnen stippelen we je ontdekkingsreis uit en maken we je wensen en doelen concreet. Ook bespreken we het aantal sessies en wat we van elkaar mogen verwachten. Dit zal het zaadje vormen voor jouw groei. Voel je een match en sta je open voor mijn begeleiding? Dan werk ik een voorstel uit. Zeg jij ja op het voorstel en dus ja tegen jezelf? Dan gaan we aan de slag! Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden tijdens dit mooie proces.

02.

Onderzoeksfase

De weg naar de oppervlakte

Ben je er klaar voor? Dan gaan we de diepte in, onder water. Via de wortels en door de modder. We zoomen in op wie jij bent, op jouw unieke verhaal. Samen krijgen we inzicht in jouw gedachten, je overtuigingen, je kwaliteiten en je gevoelens. Wat zit er allemaal achter je masker en in jouw onderbewuste? Wat heeft jou gemaakt tot wie je nu bent? We brengen het naar de oppervlakte. Bewustwording, zelfkennis en zelfinzicht. De spiegel die ik je voorhoud kan confronterend zijn. Maar heb vertrouwen, het is het begin van ware transformatie.

03.

Doelenfase

Kom tot bloei

Time for change! We zijn inmiddels aan de oppervlakte gekomen. Het blad vormt zich, je ‘fundament’ staat. Lieve vrouw, waar wil je heen? Wat kan je en wat wil je? Het is tijd om jouw behoeften, jouw verlangens, je dromen en jouw levensgeluk te concretiseren naar doelen. Samen kijken we wat er bij jou past, waardoor je vanuit flow kunt gaan floreren. Ik nodig je uit om vanuit je kern uit te groeien tot die prachtige bloem. Think big & unlock your potential!

04.

Voortgangsfase en evaluatie

Verstevig je wortels

Tijdens het traject ben je volop aan het experimenteren. Langzaam kom je weer in balans en weer thuis bij jezelf. Het zorgt voor inspirerende nieuwe inzichten. Je vertrouwt weer in je eigen kunnen, voelt ruimte om te groeien en te bloeien. En al snel zul je merken dat je energie begint te stromen. Dat wat je leert tijdens het traject pas je direct toe in de praktijk, in jouw eigen vertrouwde omgeving. Daardoor maak je nieuwe patronen aan. Je verankert ze, maakt ze je eigen. En dat is het begin van jouw duurzame verandering. Je gaat je anders voelen, anders denken en anders doen. Je leeft weer vanuit je volle potentie. Zet je wortels stevig in de grond. Het is tijd om je mooiste zelf te zijn!

De coachsessies vinden plaats in mijn lichte praktijkruimte in het hartje van Princenhage (Breda). Daar mag je helemaal jezelf zijn. Als lifecoach krijg je van mij alle handvatten en technieken om weer volledig in je kracht te gaan staan. Liever wandelcoaching? Ook dat is mogelijk, in het prachtige Mastbos bijvoorbeeld niet ver van mijn praktijk. Samen kiezen we een plek waar jij je goed voelt.

E-coaching

Woon je verder weg of heb je de voorkeur voor online coachsessies? Ook dat is mogelijk!

Kwaliteit en professionalisering vind ik belangrijk. Daarom ben ik aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO). Als NOBCO coach volg ik de internationale Ethische Code (IEC) en het klachtenregelement.

- Brené Brown