Download gratis Grow Guide: in 3 stappen je hart volgen

Lifecoach Breda

Mélanie Schaerlaeckens

Als gediplomeerd lifecoach in Breda is het mijn passie om jou naar je innerlijke wijsheid te begeleiden. Want het mooie is: alles wat je nodig hebt zit al in jou. Samen gaan we de diepte in, terug naar jouw kern. En vanuit daar nodig ik je liefdevol uit om de regie over je leven terug nemen. Herontdek jezelf. Geef jezelf de ruimte. Luister naar je diepste dromen en verlangens. Groei, bloei en unlock your potential. Lieve vrouw, het is tijd om jezelf weer op nummer één te zetten! En ik begeleid je daar met liefde bij.

Lifecoach Breda

Je wordt geleefd en staat continu ‘aan’

Je bent je grootste criticus

Je piekert en twijfelt veel

Je wilt af van dat ‘is dit het nou’ gevoel

Je lijkt te zijn vergeten waar je echt gelukkig van wordt

Je weet dat er meer in je zit en dat het anders kan

En je voelt dat je zelf niet uit deze cirkel kunt komen

Dit kan ik als lifecoach in Breda voor je betekenen

Het doorbreken van oude patronen kan best lastig zijn. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Met mijn lifecoaching krijg je alle handvatten en technieken om weer volledig in verbinding te komen met jezelf. De spiegel die ik je liefdevol voorhoud zorgt voor bewustwording, zelfinzicht en zelfkennis. Je omarmt jezelf, met al je kwaliteiten en schaduwkanten. Ze maken jou uniek en daarin schuilt jouw kracht. Eindelijk kom je weer thuis bij jezelf. Het is het begin van ware transformatie.

Als lifecoach Breda kijk ik altijd naar jou als geheel. Body, mind, heart en soul zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen kiezen we de tools die volledig passen bij jou en jouw coachvraag. We kijken waar je staat, waar je naartoe wilt én wat daarvoor nodig is. Vervolgens ga je aan het werk, met je hart, je hoofd en je handen. En dan…

Dit alles zodat je kunt uitgroeien tot wie je in potentie allang bent: je allermooiste, authentieke zelf. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden tijdens dit bijzondere proces.

Iedereen is uniek. Ditzelfde geldt voor jouw coachvraag. Daarom is coaching altijd maatwerk. Tijdens een vrijblijvende kennismaking stippelen we jouw persoonlijke ontdekkingsreis uit. Zo stemmen we samen af waar jouw behoefte ligt.

Lifecoaching

Wil je de regie over je leven terug en weer 100% vrij en 100% jezelf voelen? Wil je je grenzen beter bewaken en weer vol kracht je eigen pad bewandelen? Ben je er klaar voor om weer te leven vanuit je hart en weer te doen waar jij écht gelukkig van wordt? Dan is lifecoaching iets voor jou.

Loopbaancoaching

Ben je ambitieus en wil je stralen in je carrière, maar durf je jezelf niet volledig te laten zien? Wil je een betere balans tussen werk en privé, zodat je op beide fronten meer kunt genieten? Of twijfel je over een carrièreswitch of het starten van een eigen bedrijf? Dan is loopbaancoaching iets voor jou.

Millenial Dilemma's

Je hebt alles om gelukkig te zijn en de mogelijkheden lijken eindeloos, maar toch voel je je onrustig. Pieker je veel en wil je af van die ‘is dit alles’ gedachte? Wil je loskomen van de verwachtingen van anderen en weer vol vertrouwen keuzes kunnen maken die jou écht energie geven? Dan is millennial coaching iets voor jou.

 

SEED - Themasessie

Ook wanneer je coachvraag nog niet helemaal duidelijk is of wanneer een coachtraject nog een stapje te ver is voor jou kan ik je helpen. Tijdens een inspirerende themasessie gaan we samen de diepte in. We planten een zaadje en vanuit daar krijg je nieuwe inzichten en inspiratie. Wat je vraag ook is, je krijgt van mij alle benodigdheden om weer volledig tot bloei te komen.

De coachsessies vinden plaats in het hartje van Princenhage (Breda). Deze wijk, in de schaduw van de oude St. Martinuskerk, wordt ook wel het dorp in de stad genoemd. In mijn lichte praktijkruimte mag je helemaal jezelf zijn en tot rust komen. Kan je je makkelijker openstellen tijdens een wandeling? Kies dan voor wandelcoaching. In het prachtige Mastbos bijvoorbeeld in de buurt van mijn praktijk. Samen kiezen we een plek uit waar jij je goed voelt.

Locatie

Meelanie Coaching
Nieuwe Heilaarstraat 48
4813 AT Breda

Contactgegevens

info@meelanie.nl
06-23195536

Kom in contact

Heb je een vraag, wil je meer informatie of graag kennismaken? Ik ben benieuwd naar je verhaal. Stuur een berichtje via het formulier hieronder of klik op het Whatsapp icoontje om mij een appje te sturen. Dan geef ik je binnen één werkdag een reactie.

Ik wens je het allermooiste leven!

Liefs,