Download gratis Grow Guide: in 3 stappen je hart volgen

Transformatie coach

Over mij

De wereld is nog mooier als jij vol passie je eigen pad volgt

Maar dat dat niet altijd makkelijk is realiseer ik mij maar al te goed. Ik was er een ster in om mezelf klein te houden. Totdat ik mijn masker durfde af te zetten…

Als gediplomeerd lifecoach is het mijn passie om je terug te brengen naar je ware identiteit. Samen gaan we de diepte in. Laag voor laag komen we dichterbij jouw kern. Van waaruit ik je liefdevol begeleid om uit je comfortzone te stappen. Want als je thuiskomt bij jezelf, dan vind je geluk. Dan is er altijd (zelf)vertrouwen en zal er altijd liefde zijn. Daar zit echte vrijheid en daarmee jouw succes. Je zoekt het niet meer buiten jezelf, maar ontdekt dat alles in je leven begint met een andere staat van
zijn.

It’s time to unlock your potential!

Ben je klaar voor ware transformatie? Ik begeleid je er met liefde bij.

Transformatie coach

Live life in full bloom

Als ik terugkijk op mijn leven dan had ik alles op de rit. Wat er ook gebeurde, mijn wilskracht bracht mij overal. Ondanks de rugzak van mijn verleden koos ik altijd voor mijn eigen geluk. Ik haalde mijn motorrijbewijs, woonde als au pair in LA en in San Diego ontmoette ik mijn lieve man. Samen leefden we ons mooiste leven en zagen we de hele wereld. Toch voelde ik van binnen een leegte.

Vooral het feit dat ik mij vlak na onze droombruiloft zo ongelukkig voelde raakte me diep. Het was een keerpunt in mijn leven. Want als ik nu niet gelukkig was, wanneer was ik het dan wel? Ik had door mijn negatieve zelfbeeld enorme faalangst waar ik onbewust naar had geleefd. En de oplossing had ik al die tijd buiten mezelf gezocht. Het was tijd om terug te gaan naar de basis.

Ik zocht hulp, ging met mezelf aan de slag en al snel merkte ik enorme groei. Mijn zelfvertrouwen kreeg een boost en ik kreeg de droombaan waarvan ik altijd dacht dat het niet voor mij was weggelegd. Als facility manager bleek ik helemaal in mijn element. Het creëren van een werkklimaat waarin iedereen kan floreren, het verbinden en ontzorgen zodat iedereen volledig tot zijn recht komt. Het was mij op het lijf geschreven. Toch viel ik langzaam weer terug in oude patronen als faalangst. Ik was zelfdestructief bezig, haalde geen voldoening meer uit mijn werk en zelfs vriendschappen kostten alleen maar energie. Ik viel terug in oude patronen. Maar dit keer was ik mij bewust van de innerlijke criticus waar ik mijzelf al zo lang mee identificeerde.

De geboorte van onze tweede dochter zorgde ervoor dat ik dichtbij mezelf bleef. Vijftien jaar had ik mij als verdoofd gevoeld. Maar met haar geboorte voelde ik dat ik mijn intuïtie weer mocht volgen. Door haar besefte ik dat ik mijn instinct zolang had genegeerd. Al die tijd had ik in mijn hoofd gezeten. Diep in mij ontwaakte een innerlijke wijsheid die mij influisterde dat ik andere keuzes mocht maken. Het was een uitnodiging om weer in de spiegel te kijken, om weer met mezelf aan de slag te gaan. Het voelde als een oerkracht: want ik had dit eerder gedaan en ik wist dat ik het kon!

Transformatie coach

Wat er toen gebeurde overtrof al mijn verwachtingen. Ik maakte een enorme transformatie door en alles viel op z’n plek. Eindelijk zag ik in dat ik mijn vrouwelijke energie had onderdrukt. Al die tijd wilde ik onzichtbaar zijn, ik vond dat ik er niet toe deed. Maar achter mijn grootste angst bleek mijn diepste verlangen te zitten: mezelf zijn, mijn hart volgen en mijn potentie volledig benutten. Het was de sleutel tot onvoorwaardelijke zelfliefde.

Voor het eerst bewoog ik mee op de flow van mijn leven en ik durfde te vertrouwen op het proces. Ik kon weer ‘zijn’, ik kon weer voelen en de energie stroomde door mijn lijf. Eindelijk stond ik weer in verbinding. Ik luisterde naar mijn behoeftes. Ik durfde mezelf op nummer één te zetten. Ik veranderde mijn mindset en voor het eerst sinds tijden sprak ik weer liefdevol tegen mezelf. Ik voelde rust omdat ik wist dat ik niets hoefde na te jagen. En zo begon alles te stromen.

Transformatie coach

Als vanzelf ontvouwde zich mijn levenspad, van waaruit ik mijn dromen en zelfs meer dan dat waar maakte. Slechts vijf maanden na de geboorte van onze tweede dochter was ik zwanger van ons derde kind. Ik zei mijn baan op zodat ik veel bij ze kon zijn. Iets wat ik jaren geleden nooit had gedurfd! Ik deed het omdat het goed voelde én zodat ik mijn purpose kon leven: transformatie coach worden om die life changing person in iemands leven te zijn. De persoon die ik zelf zo had gemist. Inmiddels durf ik te zeggen dat alles in mijn leven met een reden is gebeurd. Het is niet wat je overkomt dat je leven vormt, maar hoe je er mee omgaat.

Lieve jij, alles wat je nodig hebt zit al in je en ik help je om dat te zien. Ontdek hier wat ik voor jou kan betekenen of stuur me via de button hieronder een berichtje. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Liefs,

Mélanie

Mindset

“Je bent niet je gedachten”. Je brein is neuroplastisch en dus op ieder moment te herprogrammeren naar een positieve mindset

Dankbaarheid

Het onderkennen van het goede dat je al hebt in je leven, is de basis voor alle overvloed”. Door je dagelijks bewust te focussen op de goede en fijne dingen train je je dankbaarheid.

Vrouwelijke energie

“A feminine woman is just as powerful as masculine man”. Vrouwelijk en mannelijk, yin en yang: we zijn het allebei. Door deze energieën te herkennen kan je ze in balans brengen. Omarm je vrouwelijke energie als je meer wilt leven vanuit flow en gevoel.

Zelfliefde

“I love me, unconditionally”. Zet jezelf op nummer één. Je bent het waard. Vanuit daar ontstaat zelfliefde, compassie, mildheid, zelfzorg, vertrouwen naar jezelf, naar anderen én naar de wereld.

Balans

Volg je hart, want dat klopt”. Body, mind en soul, alles staat in verbinding met elkaar en de balans hierin is essentieel. Kom uit je hoofd en in je hart

Authenticiteit

“Beauty begins the moment you decide to be yourself”. Wees je prachtige zelf, in plaats van wie je denkt te moeten zijn

Following my joy reveals the path to my best life

Opleidingen & cursussen

  • Registeropleiding tot professioneel coach (10-’22) – Balansgroep 
  • TMA gecertificeerd professional (11-’22) – Balansgroep
  • Mindfulness trainer volwassenen (4-’24) – Zuiderlicht
  • Yoga nidra & pranayama fundamentals teacher training I (5-’24) – Yogasite
  • ACT basis (lopend) – ACT in Actie

Gratis Grow Guide

Lieve jij, ik nodig je uit om weer vanuit je hart te leven en de verbinding met jezelf te versterken.

Het is tijd om te groeien en bloeien tot wie je in potentie allang bent: je prachtige, authentieke zelf.

Zet vandaag nog de eerste stap en ontvang gelijk mijn gratis Grow Guide. Ik begeleid je hierin met liefde om van jezelf weer een prioriteit te maken.

Laat je inspireren door mijn 3 ultieme life changers, praktische oefeningen en nog veel meer!