Download gratis Grow Guide: in 3 stappen je hart volgen

Tarieven

Wil jij energiek en positief 2023 in? Plant dit jaar nog de zaadjes zodat jij in 2023 floreert.  

Klaar voor een bloeiende start van 2023? Alléén bij aanvang van een coachtraject of deep dive sessie in 2022 ontvang je maar liefst 22% voordeel op onderstaande tarieven. 

Een sessie duurt 90 minuten per keer

In overleg kan e-coaching onderdeel zijn van het traject

In termijnen betalen is mogelijk

 

Wordt het traject door je werkgever betaald of kun je het zelf als ondernemer voor de omzetbelasting opgeven, dan zijn bovengenoemde prijzen excl. BTW.

Tips vergoeding voor coaching

Een werkgever beschikt vaak over een coachings- of opleidingsbudget. Dit wordt jaarlijks voor jou gereserveerd en je kunt het in overleg besteden aan (loopbaan)coaching. Benieuwd of dit ook voor jou geldt? Raadpleeg je CAO of ga in gesprek met je leidinggevende of HR manager om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Ontvang je een uitkering? Dan kun je bij het UWV informeren naar de beschikbare financiële middelen voor herstel en reïntegratie. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met het UWV.

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan coaching soms vergoed worden onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Er zijn ook verzekeraars die een aparte vergoeding voor coaching aanbieden (Energiek bijvoorbeeld) . Bekijk de polis van jouw ziektekostenverzekeraar voor de mogelijkheden.

Heb je een persoonsgebonden budget? Dan kan je de kosten voor het traject mogelijk via je PGB vergoed krijgen.

Zit je in between jobs, ben je net afgestudeerd, heb je een beperkt budget of wordt coaching via je werkgever niet vergoed? Neem gerust contact op. Dan kijken we samen naar een oplossing.