Download gratis Grow Guide: in 3 stappen je hart volgen

Tarieven

Voor aanvang van een coachtraject vindt altijd een gratis kennismaking plaats waarbij het aantal sessies van het traject wordt besproken.

Een sessie duurt 60-90 minuten per keer.

In overleg kan e-coaching onderdeel zijn van het traject.

In termijnen betalen is mogelijk.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief  21% BTW en uitsluitend voor particulieren.

Zakelijke tarieven zijn op aanvraag. 

Een werkgever beschikt vaak over een coachings- of opleidingsbudget. Dit wordt jaarlijks voor jou gereserveerd en je kunt het in overleg besteden aan (loopbaan)coaching. Benieuwd of dit ook voor jou geldt? Raadpleeg je CAO of ga in gesprek met je leidinggevende of HR manager om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Ontvang je een uitkering? Dan kun je bij het UWV informeren naar de beschikbare financiële middelen voor herstel en reïntegratie. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met het UWV.

Sommige aanvullende verzekeringen vergoeding bepaalde vormen van coaching. Dit vereist onder andere een opleiding medische basiskennis. Deze heb ik niet en daarom komt mijn coaching niet in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars.

Heb je een persoonsgebonden budget? Dan kan je de kosten voor het traject mogelijk via je PGB vergoed krijgen.

Zit je in between jobs, ben je net afgestudeerd, heb je een beperkt budget of wordt coaching via je werkgever niet vergoed? Neem gerust contact op. Dan kijken we samen naar een oplossing.