Download gratis Grow Guide: in 3 stappen je hart volgen

Vision board maken

Workshop vision board maken: LEEF JE DROMEN

Tijdens deze inspirerende workshop maak jij een magisch vision board om jouw verlangens tot leven te brengen.

Voor het RTL 4 programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven heb ik de kijkers hierin meegenomen. En ik kan niet wachten om jou stap voor stap mee te nemen op deze creatieve en inspirerende reis in deze workshop.

Wacht niet langer, jouw droomleven wacht op je!

Welkom bij de workshop Leef Je Dromen waar we samen de kracht van visualisatie ontdekken en jouw dromen tot leven brengen door het maken van een vision board.

Je maakt (opnieuw) contact met je hart en intuïtie. Ben jij klaar om je droomleven werkelijkheid te laten worden? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Bekend van het RTL 4 programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven.

Wat is een vision board en wat maakt het zo krachtig?

Een vision board is een collage van beelden en woorden die jouw wensen, verlangens en doelen weerspiegelt. Het is een krachtig visueel manifestatie hulpmiddel dat jou helpt te ontdekken en te focussen op wat voor jou belangrijk is.

Voor het RTL 4 programma Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven heb ik de kijkers thuis meegenomen hoe je een vision board maakt. In deze workshop begeleid ik je helemaal door alle stappen.

Het is als het creëren van een routekaart naar jouw ideale toekomst. In deze blog lees je er nog meer over.

"Inspirerende meditatie visualisatie waarbij een ‘beeld’ ontstond over hoe ik me zou voelen/zijn als ik vanuit mijn diepste zelf zou leven, zonder me te storen aan de omgeving of aan ‘zoals het hoort', een opluchting. Ik ben enorm blij met mijn vision board!"

Wat maakt deze Leef Je Dromen workshop uniek voor jou?

In je hectische leven vergeet je soms wat écht belangrijk voor je is. Deze workshop is niet zomaar een vision board maken, het is een reis naar binnen, naar jouw ware zelf. Je gaat ruimte maken voor jouw verlangens en unieke creatiekracht. Dit kun je verwachten:

Hold the vision, trust the process.

Investeer in jezelf en jouw toekomst

Wil je je hart volgen maar weet je niet waar te beginnen? Ontdek het tijdens de vision board maken workshop Leef Je Dromen.

Jouw verlangens hebben een boodschap voor je en willen tot uiting komen.

Schrijf je vandaag nog in en creëer een vision board dat de weg wijst naar een leven dat jouw hart vervult.

Vision board maken
Vision board maken

Dit krijg je allemaal bij de workshop Leef je Dromen

€ 59

Wanneer? 

  • 17 april om 19 uur

Vanaf 4 personen ook te organiseren voor je eigen gezelschap. Super leuk en inspirerend om bijvoorbeeld met je collega’s (team) of vriendinnen te doen.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Geef jezelf de liefdevolle aandacht die je verdient en ontdek wat jouw hart écht verlangt. 

Wat zijn faalangst symptomen

Locatie & data

De workshop vision board maken Leef je Dromen gaan we creëren in mijn coachpraktijk:

Nieuwe Heilaarstraat 48 in Breda (Princenhage).

Data:

  • woensdag 17 april van 19:00-21:30 uur

Vanaf 4 personen ook op afspraak te boeken en/of in combinatie met andere thema’s. Stuur me gerust een appje of vul het contactformulier in om je wensen te delen.